Σάββατο 28/11/2015
Νέα Δημοκρατία | Μπροστά για την Ελλάδα της Ελπίδας  
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ arrow Δελτία Τύπου arrow Όλα τα Δελτία arrow ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΔΑΣΕ
Επικοινώνησε με τη Νέα Δημοκρατία
Εγγραφή για ενημέρωση
Ευρωσκόπιο
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΔΑΣΕ Εκτύπωση E-mail

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραμανλής συναντήθηκε σήμερα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με το προεδρείο της Συνομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδος (ΣΥΔΑΣΕ).

Στη συνάντηση μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σιούφας, ο υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Νάκος και ο Γραμματέας Αγροτικού του κόμματος Δημήτρης Μηλιάκος.

Τη ΣΥΔΑΣΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρός της Γιάννης Πίττας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας Δημήτρης Καπρινιώτης, Δημήτρης Τσέλιος, Βασίλης Δεληγιαννίδης, Αθανάσιος Λύγδας και Ασπασία Κτιστάκη.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού συνεχάρη το νεοεκλεγέν προεδρείο της ΣΥΔΑΣΕ, εξέφρασε την επιθυμία του για στενή και συνεχή συνεργασία του κόμματος με τους εκλεγμένους εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου της χώρας. Ο κ. Κ. Καραμανλής επεσήμανε ότι με την πολιτική της Κυβέρνησης διευρύνονται οι κοινωνικές και περιφερειακές ανισότητες στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να διαμορφώνονται δύο Ελλάδες. Τόνισε ότι οι δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για τους αγρότες ισχύουν στο ακέραιο. Για την ΝΔ αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η στήριξη του αγροτικού τομέα.

Μετά τη συνάντηση, ο Υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Νάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

" Υπήρξε μια πάρα πολύ γόνιμη συνεργασία με το νεοεκλεγέν συμβούλιο της ΣΥΔΑΣΕ και υπήρξαν και συμπεράσματα. Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι η Ελλάδα έχει χωριστεί σε δύο τμήματα. Στην περιφέρεια, η οποία έχει χιλιάδες προβλήματα και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα για προϊόντα, όπως το βαμβάκι, τα οπωροκηπευτικά, τα ροδάκινα, η ελιά, το λάδι, το ρύζι και τόσα άλλα. Ο αγροτικός κόσμος αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα επιβίωσης.

Η δήλωση του υφυπουργού Γεωργίας κ. Αργύρη, ότι προσγειωνόμαστε πλέον στην πραγματικότητα, αποδεικνύει, με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις της Κυβέρνησης Σημίτη δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με τις πολιτικές που ακολουθούνται. Χρειάζεται προσαρμογή, ενδιαφέρον και στοργή προς τον Έλληνα αγρότη.

Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε αυστηρή κριτική, να αποδείξουμε την κυβερνητική ολιγωρία σε πάρα πολλούς τομείς, να προωθήσουμε τις αποφάσεις που απαιτούνται. Καλούμε την Κυβέρνηση να τηρήσει τμήμα, τουλάχιστον, των προεκλογικών της υποσχέσεων, γιατί ο αγροτικός κόσμος δεν αντέχει άλλο. Βρίσκεται σε αδιέξοδο ".

 
Απόψεις
ΠΑΣΟΚ: Ένας Χρόνος στην Εξουσία
Σημεία Πολιτικού Λόγου
Σημεία Επικαιρότητας
Πολιτικά Παρατηρητήρια
Παρατηρητήριο Διαφάνειας
8ο Συνέδριο, Μπροστά για την Ελλάδα της Ελπίδας
WebTV
H N.Δ.
ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
You tube Facebook twitter flickr